Samtaleterapi – en fortrolig samtale

Samtale – en fortrolig dialog


Det du føler, tænker du og det du tænker føler du.

Det du føler, tænker du og det du tænker føler du.

Samtale/terapi:

  • I samtale/terapi opnår du mere klarhed og bevidsthed om dig selv og dine omgivelser. Dette vil åbne for nye muligheder i din fremtid, da det vil blive meget lettere for dig at give slip på gamle tanke- og handlemønstre. Du vil naturligt tage positive og livsbekræftende valg, da både klarhed og bevidsthed har den magiske evne, at få det enkelte menneske til at mærke sig selv og sit indre meget bedre. Vores hjerte ser meget klarere end øjet, utroligt men sandt.
  • Mine mange års erfaring med at arbejde med mennesker, har vist mig at et samtale/terapiforløb kan frigive enorme tilbageholdte ressourcer som vital livsenergi, overskud på alle planer, både fysisk, psykisk, socialt og mentalt. Dette vil naturligt udvikle sig indeni dig til en stor indre glæde og tilfredshed.
  • Problemer/udfordringer i vores liv skyldes ikke kun omgivelserne og omstændighederne omkring os, men de skyldes lige præcis den måde vi vælger at tackle dem på.
  • Samtale/terapi tager udgangspunkt i dit liv her og nu, og det giver dig støtte til at sætte ord på følelser, tanker, erindringer, håb og drømme. Det er en sikker og tryg vej for dig, til at skabe fokus og målrettethed for at få dit liv til at forme sig som du inderst inde ønsker dig.
  • Den støtte og det nærvær du vil opleve, vil hjælpe dig til at finde svarene indeni dig selv, og få dem sagt højt. De fundne svar løser op for både fysisk og psykisk smerte.

Se Tamara uddybe på kort videoklip via dette link: Samtaleterapi – en fortrolig samtale

Mit livsmål er at hjælpe andre til at hjælpe sig selv.