Klienternes udtalelser

Smertebehandling af bl.a. diskusprolaps

Jeg opsøgte Tamaras klinik og købte et kropsterapiforløb på 5 gange behandlinger, da jeg har haft 2 diskusprolapser, og fordi jeg havde ondt i alle muskler, især i ryg og nakke. Første gang på briksen oplevede jeg at jeg svedte utrolig meget, men efterfølgende lykkedes det mig at gå en tur med hunden i skoven, og det var fremskridt, da jeg ellers ikke har kunnet gå lange ture. Men mine smerter var ikke forsvundet, jeg var alligevel optimistisk, og gik til en behandling mere, selvom jeg havde ret svært ved at ligge på ryggen uden at mine rygmuskler krampede.

SÅ skete der virkelig noget, jeg var nu smertefri i hoved og nakke, som var en befrielse, faktisk en følelse af frihed, da jeg inden kropsterapibehandlingen ikke var i stand til at kører til Rønne og tilbage, uden at tage smertestillende piller. Faktisk følte jeg det sådan slemt, AT hvis jeg kunne skrue hovedet af og sætte det i en bæresele foran på brystet, ville jeg have gjort det. Men efter dette gennembrud i behandlingen skar jeg nu al smertestillende medicin væk….

4. gang jeg kom hos Tamara, havde jeg lavet en forkert bevægelse i haven, og den nederste af min diskusprolaps føltes som om den var i “udbrud” – den smerte kom nu væk under og efter behandlingen – og nakken var stadig uden smerter.

5. gang jeg var til behandling var der ikke kramper i mine rygmuskler mere, og min nakke var og er stadig smertefri. – Faktisk får jeg kun ondt når jeg overanstrenger mig i haven, så bliver mine muskler ømme…. men jeg er stadig HELT uden smertestillende medicin.

Hele dette forløb har været en øjenåbner for mig – ikke mindst som uddannet sociale- og sundhedsassistent – hvad der var et forsøg på noget nyt, viste sig at være afgørende for mit helbred. Min anbefaling til andre er – prøv det selv!!!

“Tvivleren” – der fik “nyt liv”, Bornholm

Stressreduktion

Kan kun anbefale at I prøver en behandling hos skønne Tamara Julin. Det er virkelig noget der rykker 💪 😊 allerede efter første behandling havde jeg det meget bedre både i krop og sjæl ❤️ vigtigste lektie og bedste guldkorn jeg lærte var; ” himlen må gerne se mit hjerte” ❤️

Maiken Jakobsen

Smertebehandling

Jeg har i mange år haft en skør hofte efter et fald fra et stillads. Som følge deraf er den blevet slidt og jeg blev indstillet til en ny hofte. Dette er nu fire år siden

Jeg har altid været skeptisk over for alternativ behandling, men Tamara fik mig overbevist om at en kropsterapibehandling måske kunne hjælpe.

Dette er nu ca. to år siden og jeg har ikke haft problemer med hoften siden.

I sommeren 2018 fik jeg væskeophobning i mit knæ og kunne næsten ikke gå. Jeg kom kravlende til Tamara som gav mig en gang kropsterapi. Midt under behandlingen lavede Tamara et stræk med mit ben og ”vups” – ”smak” sagde det. Jeg gik derfra og væsken var forsvundet.

John C. Hansen

Livskvalitet

Jeg er en mand i 60’erne der, som så mange andre mennesker i den alder, opdagede at urinen løb langsommere. Jeg havde hørt om problemet og hvad det kunne udvikle sig til, men besluttede mig til at spørge Tamara om hendes syn på problemet. Tamara sagde at der helt sikkert skulle renses ud i blæremeridianen. ”Hm,” sagde jeg, ”hvad det så end er, er det da en mulighed at prøve.” Tamara forklarede hvor langt blæremeridianen går fra hoved til bund af kroppen, faktisk inklusive fødderne, og jeg var spændt på virkningen. Halvanden dag efter kropsterapien, opdagede jeg faktisk at urinen flød ganske naturligt som ”i gamle dage”, og det har den gjort siden. En fantastisk oplevelse – og lettelse. Tak for at give mig muligheden! Det kan stærkt anbefales alle os i 60’erne og garanteret langt op i årene.

Torben Carlsen

Livskvalitet

Jeg har i mange år lidt af ”hvide kolde fingre” som jeg fik at vide af lægen at det var fordi at jeg røg cigaretter.

Så sagde Tamara at jeg skulle have kropsterapi som måske ville hjælpe. Utroligt nok – efter en behandling, så var mine ”hvide kolde fingre” forsvundet, og det er ca. tre år siden, og de er stadig varme og fået normal farve.

Bente Hansen